KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Gülbahar Hatun Anaokulu

Gülbahar Hatun Anaokulu

Adres
BAHÇELİ EVLER MAH. 9025. SK. GÜLBAHAR HATUN ORTAOKULU NO 13 DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Gülbahar Hatun Anaokulu olarak vizyonumuz;Atatürk ilke ve İnkılapları ışığı altında çocuklara kendilerini ifade edebilme becerini kazandıran,faaliyetlerinde plan,proje,model alma,muhakeme etme,medeni cesaret kazanma,oto kontrol mekanizmalarını çalıştırma,problem çözebilme yeteneklerini ön plana çıkaran,Çocukların oyun yoluyla hayata barışık,mutlu,farkındalıklarını bilen ve buna teşvik eden,öğretmenlerin model olduğu,destekleyici ve çocuklara kendilerini gerçekleştirmede örnek olduğu ,çocukların ise özgür,ipuçları olan yapılandırılmamış bir ortamda eğitim sağlayan devamlı sorgulayan,üreten,paylaşan ve velilerinin ,okul personelinin ve çocukların bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyan,Laik,Demokratik,İnsan haklarını gözeten mutlu bilinçli nesiller yetiştirmenin bir parçası olmayı hedefleyen bir okul olmak..
Misyon
Türk Milletinin Milli, Ahlaki, İnsani, Manevi Ve Kültürel Değerlerini Benimseyen, Sosyal Yönü Gelişmiş Kendini ve İnsanları Seven, Türkçeyi Doğru ve Güzel Konuşmalarını Sağlayarak İlköğretime Çocuklarımızı En İyi Şekilde Hazırlamak.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.
OKULA BAŞLAMA: SABAH:07:30-12:30 ÖĞLEN:12:30-17:30
DOGALGAZ
Ulaşım
İl MERKEZİNE ÇOK YAKIN OLAN KURUMUMUZA HALK OTOBÜSLERİ VE ŞAHSİ ARAÇLARLA ULAŞIM ÇOK KOLAYDIR.
Yerleşim Yeri
BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE OLUP YERLEŞİM GENELDE İKİ KATLIDIR.ADRES:BAHÇELİEVLER MAHALLESİ,9025 SOK.NO.24
İL MERKEZİ